кадър: БНТРедактор: Не! С този кратък и ясен отговор лидерът на

...
кадър: БНТРедактор: Не! С този кратък и ясен отговор лидерът на
Коментари Харесай

Слави Трифонов за това защо няма да продкрепи БСП: Нова тройна коалиция ли ще правим?

кадър: Българска национална телевизия

Редактор: 

Не! С този къс и явен отговор водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов отговори на въпроса дали партията ще поддържа държавно управление, препоръчано с мандата на Българска социалистическа партия. В изявление за Българска национална телевизия той добави, че ще има въпреки всичко диалози със социалистите, само че те ще са поради положителното образование.

Причините Има Такъв Народ да не поддържа кабинетът са три: Българска социалистическа партия е лява партия, тя е статукво и не е подкрепила оферти от Има Такъв Народ кабинет. „ Това с поддръжката е малко като в любовта – ти подкрепяш, само че и теб те поддържат ”.

Трифонов добави също, че единствено Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ не могат да реализират болшинство за кабинета. „ Ще вършим нова тройна коалиция ли? ”, попита риторично водачът на Има Такъв Народ.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР